Peltikatto

Laadukas ja ehjä peltikatto turvaa talosi sääolosuhteilta

Kaipaatko markkinoiden suosituinta ja moderneinta kattoa?

Carets

Lue lisää

PELTIKATTO

Peltikatto on suomen suosituin kattotyyppi ja se soveltuu kotimaisiin sääolosuhteisiin erinomaisesti. Katon ominaisuudet takaavat laadukkaan ja pitkäkestoiset elinvuodet. Peltikaton kate suojaa veden pääsyn rakenteisiin, aluskate ohjaa tiivistyneen veden turvallisesti pois ja riittävä tuuletus pitää kosteuden poissa.

Huonolla ja vanhentuneella katolla on hankaloittavia ja vakavia seurauksia. Usein katon kunto ei ole havaittavissa päälle päin ja kosteus pääsee etenemään. Kosteus antaa homeelle ja monille mikrobeille oivan kasvualustan. Ummehtunut haju sisätiloissa saattaa kertoa vaurioituneesta katosta, ehjä ja laadukas katto vaikuttaa myös sisäilmaan.

Peltikaton etuja

Suosittu

Peltikatto on suomen
suosituin kattotyyppi

Kustannustehokas ratkaisu

Oikeilla materiaali valinnoilla sekä
ammattilaisten toteutettuna
peltikattoremontti takaa
kustannustehokaan ratkaisun.

Turvallinen- ja vedenpitävä

Suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin.

Pisin käyttöikä

 Peltikatto omaa kattotyypeistä pisimmän käyttöiän.

Miksi kattoremontti yllättää?

”Poissa silmistä, poissa mielestä” -ajattelu saa liian usein aikaan sen, että kiinteistön paremmin näkyvät osat, kuten julkisivu, pidetään kunnossa ja katto jätetään elämään omaa elämää kaikessa rauhassa sinne korkealle.

Päältä päin hyväkin katto täytyy huoltaa aika ajoin, sillä katto joutuu kovan rasituksen alle vuodenaikojen ja säiden vaihdellessa. Katon vaurioittavia tekijöitä ovat muun muassa kasvusto, ilman epäpuhtaudet, korroosio ja vesi. Katon käyttöikä vähenee yläpohjan riittämättömän tuuletuksen vuoksi, saattaen aiheuttaa yhdessä kosteuden kanssa sisätila ongelmia. Lisäksi veden sulaessa ja jäätyessä sekä lämpötilojen vaihdellessa erivuodenaikoina, altistuu katto kovalle rasitukselle.

Ehjä katto turvaa koko kiinteistösi

Asennustakuu 2 vuotta.
Kattopellin maalipinnan takuu 25 vuotta (SSAB)
Kattopellin tekninen takuu 50 vuotta (SSAB)

Tarkastuta kattosi ajoissa

Varaa ilmainen tarkastuskäynti!

Soita: 044 9703960
tai jätä viesti